Dansk lottovinder er fra Jylland

shutterstock_103605299Vi kunne i går skrive om den enorme danske lottogevinst som i lørdags blev vundet i forbindelse med den ugentlige trækning i LørdagsLotto. Nu er vinderen stået frem, dog ikke ved navn, og har løftet lidt af sløret for, hvordan det er at vinde så stor en gevinst, og hvordan det vil påvirke hverdagen.

Den enorme gevinst, som også har sat ny dansk jackpotrekord for 2014, lyder på intet mindre end 30 millioner kroner og består af både jackpotten i LørdagsLotto samt den sideløbende Trumf-pulje som altså havde formået at vokse til over 20 millioner!

Den nyslåede vinder er en mand i 30’erne fra Østjylland, og han modtog søndag et opkald fra Danske Spil som kunne fortælle ham, at han var den heldige vinder af den nye rekordgevinst på over 30 millioner!

Og det blev ikke til meget søvn den næste nat for den nyslåede mangemillionær som blev ved med at komme på ideer til, hvorfor der måtte være tale om en fejl, såsom telefonfis eller at Danske Spils resultathjemmeside var blevet hacket.

Vinderen, som altså ikke ønsker at stå frem ved navn, har oplyst, at det lige nu kun er kæresten der kender til hans store gevinst. Han fortæller, at han ikke har nogen planer om at lægge arbejdet på hylden efter sin fantastiske sejr, men fortsat planlægger at tage på job hver dag.

Derudover tilføjer han, at han og kæresten har gode liv, men nok vil rejse lidt mere fremover, og det kan man jo godt forstå!

Den flotte gevinst ligger nummer 15 på listen over de største danske lottogevinster og blev vundet med de heldige lotto vindertal 9, 11, 18, 20, 22, 23 og 27.

Glem ikke at spille lotto lørdag, hvis du vil have chancen for at blive den næste heldige vinder af LørdagsLotto eller klik her for at spille med i nogle af de mange andre spændende lotterier fra hele verden!