Dansk lottovinder deler gaver ud

shutterstock_99277763Den 11. januar var der næsten 10 millioner kroner på højkant i LørdagsLotto, og den imponerende lottogevinst endte med at gå til et ægtepar på Fyn som tidligere omtalt her på siden. Jackpotten blev udløst, da parret ramte alle de syv udtrukne EuroJackpot vindertal som var 2, 3, 10, 19, 21, 22, 26!

Efter den flotte lotto-sejr udtalte parret sig om, hvad de nogle af de mange lottomillioner skulle bruges på, og der var lagt op til lidt af en gaveregn til både familie, venner og velgørende organisationer.

Nu har parret bevidst, at deres planer om at dele de mange lottomillioner ikke bare var tomme løfter. De har nemlig blandt andet doneret penge til organisationen Læger Uden Grænser og brugt 200.000 på pengegaver til deres venners børn. Derudover har parret købt et sommerhus, som de planlægger at dele med venner og familie, og givet 1. million til deres voksne søn.

Spil med om kæmpe lottopulje

Hvis du også er kommet i gavehumør, så gå ikke glip af chancen for at spille med om de mange lottomillioner i EuroJackpot på fredag. Der er nemlig hele 355 millioner kroner i puljen! Alt du skal gøre for at komme i gang med at spille, er at indtaste dine lotto vindertal!

Du kan sikre dig din egen lottokupon til EuroMillions her.