Dansk ægtepar vinder jackpotten i LørdagsLotto

shutterstock_131489918Et dansk ægtepar vandt lørdag den 19. april, sammen med deres datter, 5.8 millioner i LørdagsLotto. De er dog bare en af hele tre heldige vindere fra Påskens heldige lottotrækning der altså formåede at sprede lottoglæde i hele tre familier!

Selvom vinderen ønsker at være anonym. Afslører han, at han reagerede på sejren ved bare at sidde og tude i 20 min. ”Jeg kunne ikke forstå mit held”, har han udtalt til Danske Spil.

De udtrukne lotto vindertal var 1, 7, 20, 23, 32, 35 og 36.

Genkendte vindertal på skærmen

Ægteparret, som er i 60’erne, er fra Brønshøj ved København, men på grund af Påsken, var familien taget i sommerhus og selvom de havde spillet lotto lørdag, så de først de udtrukne lotto vindertal 2. påskedag. Vinderen genkendte med det samme sine vindertal, da han så dem på skærmen, for familien har spillet med de samme lotto tal om lørdagen i årevis. Selv efter lottotallene var tjekket, var vinderen nødt til at få bekræftet gevinsten hos Danske Spil, før han var endeligt overbevist om sit store held.

Nu planlægger ægteparret at afdrage en gammel gæld og få færdigrenoveret sommerhuset, men efter den flotte lottosejr bliver det altså med hjælp fra håndværkere.

Der er masser af lottomillioner på højkant i den kommende uge til spillere der formår at forudsige de udtrukne lotto vindertal.

Du kan sikre dig en lottokupon til trækningerne her.