Både LørdagsLotto og EuroJackpot lægger op til spænding med kæmpepuljer

shutterstock_49180072Der kan gå længe mellem de helt store puljer i LørdagsLotto, men denne uge ser ud til at være en undtagelse, efter puljen i det populære danske lotto er gået videre hele to uger i træk! I EuroJackpot er puljen nu gået videre i over en måned!

Puljen i lørdagslotto har ikke været vundet siden den 19. april, da hele tre spillere måtte dele jackpotten på knap 5.9 millioner kroner. I forbindelse med lottotrækningen ugen efter den 26. april lykkedes det end ikke en eneste spiller at løbe afsted med 2. præmien! Det er altså forklaringen på, hvordan det er lykkedes for puljen at blive så stor, og hvorfor du ikke må glemme at spille lotto lørdag!

Der er dog også andre puljer der er godt på vej op.

I EuroJackpot ligger puljen nu på 145 millioner kroner forud for fredagens trækning!

I dette populære lotto er jackpotten ikke blevet vundet siden 4. april, da der blev sat en foreløbig jackpotrekord med 363 millioner kroner i 1. præmien! Dengang endte den enorme pulje med at gå til Finland, ligesom vi også i Danmark har haft en enkelt rekordvinder fra oktober 2012, da en heldig dansker fra Københavns-området vandt intet mindre end 135 millioner i EuroJackpot!

Dengang blev jackpotten vundet med de følgende EuroJackpot vindertal: 7, 17, 18, 19, 22 og 4, 5.

Du kan sikre dig en lottokupon til den næste lottotrækning i EuroJackpot her!