Årets foreløbigt største EuroMillions jackpot vundet

shutterstock_147068927Der har nu i et stykke tid været spekulationer om, hvorvidt sidste uges jackpot ville formå at vokse sig stor nok til at udfordre titlen som den største EuroMillions jackpot nogensinde. I fredags kom svaret, da jackpotten blev vundet med €135 millioner i puljen.

Selvom det ikke lykkedes for jackpotten at vokse sig stor nok til virkelig at udfordre den nuværende EuroMillions jackpotrekord på €190 millioner fra 2012, blev der dog sat én rekord i forbindelse med fredagens lottotrækning. Der var nemlig tale om årets foreløbigt største EuroMillions jackpot!

Held i uheld sikrede lottomillioner

Fredag den 13. juni, en dag der ellers er kendt for at stå i uheldet og uhyggens tegn, blev årets største EuroMillions jackpot altså vundet med intet mindre end €135 millioner i puljen! Det svarer til helt ufattelige 1 milliard danske kroner! Og det er der ikke meget uheld over!

Det eneste vi ved om vinderen på nuværende tidspunkt er, at der er tale om én enkelt heldig vinder, der nu kan kalde sig selv for milliardær – i hvert fald i danske kroner.

Den enorme EuroMillions jackpot blev vundet med de heldige lotto vindertal 16, 18, 22, 28, 46 og de to Lucky Stars 9 og 11.

Spil med om den nye EuroMillions jackpot

Selvom den store jackpot netop er blevet vundet, betyder det ikke, at du ikke har god grund til at spille med om den nye jackpot. I EuroMillions lotto er startjackpotten nemlig altid på €15 millioner!

Køb din lottokupon nu og spil med om den nye lotto jackpot!