Amerikansk ægtepar vandt i lotto tre gange på en måned!

shutterstock_106185485Et umådeligt heldigt ægtepar fra Porthmouth, Virgina i USA har gjort det der ikke burde være muligt! På bare tre uger er det lykkedes dem at vinde i lotto hele tre gange!

Det hele startede den 12. marts, da Calvin og Zatera Spencer vandt $1 million i en lottotrækning for det amerikanske lotto Powerball . Bare to uger senere, den 26. marts, vandt parret yderligere $50.000 på ti lottokuponer i Virginia Lotterys spil Pick 4. Ægteparret havde valgt lottotallene 6-6-6-6 på alle ti kuponer og vandt dermed $50.000 med $5000 på hver kupon.

Som om det ikke skulle være nok, fortsatte deres ufattelige held med endnu en lottogevinst allerede næste dag, den 27. marts, da Calvin Spencer købte et skrabelod til Virgina Lottery kaldet ”the $100 Million Cash Extravaganza” og vandt endnu $1 million!

Og det lottoglade ægtepar har åbenbart ikke fået nok! Calvin Spencer har erklæret, at de endnu ikke er færdige med at spille lotto.

Du kan også vinde i lotto

Lige nu er der 355 millioner kroner i puljen til den heldige vinder der formår at gætte alle de udtrukne lotto vindertal i forbindelse med fredagens lottotrækning i EuroJackpot.

Du kan sikre dig din egen lottokupon her.