Om os

Lotto-vindertal.net er en side for alle fans af både danske og europæiske lotterier! Vi brænder selv for lotto og gør vores bedste for at kunne præsentere interessant og relevant indhold her på siden samt de seneste lotto vindertal fra dine ynglingslotterier!

Vi har samlet en række lotterier, som vi synes er særligt spændende at spille med i, da de tilbyder fantastiske vinderchancer og gigantiske lottogevinster der kun er mulige, fordi så mange spillere deltager i hver trækning om at ramme lottotallene! Vi synes, det er fascinerende at deltage i en lottotrækning, hvor spillere over hele verden holder vejret i forbindelse med hver trækning, og hvor jackpoten kan vokse til over € 190 millioner!

Vi er altid på udkig efter nye udfordringer og følger det globale lottomarked tæt. Lige nu arbejder vi på en ny side om lottotal, lottostatistik og lottohistorier om vinderne af de største gevinster, så du kan få inspiration til den helt rigtige lottostrategi for dig! Hvis du har særlige ønsker til indhold på siden, så sig endelig til. Du finder vores kontaktinfo lige her.